• Bel ons
    +31 168 465746


EXCELLENT OPERATIONS AND HOSPITALITY

Bent u op zoek naar een Bedrijf.....

  • Met goede service
  • Met korte lijnen
  • Voor langdurige of tijdelijke oplossingen

Our Services

OSB-Keurmerk

Het OSB-keurmerk brengt de kwaliteit en betrouwbaarheid van schoonmaak- en glazenwassersbedrijven in beeld. Wanneer een bedrijf het keurmerk draagt, zijn zij getest op brede vakkennis, of zij hun administratie op orde hebben, of zij eerlijk zaken doen en over de juiste verzekeringen beschikken. Leden van de OSB worden jaarlijks door een onafhankelijke inspectie-instelling getoetst.

READ MORE

Gediplomeerde kwaliteitscontroleurs

Vier keer per jaar wordt er samen met de opdrachtgever een kwaliteitsmeting uitgevoerd. Naast deze kwaliteitsmetingen is het van groot belang om regelmatig contact te onderhouden over eventuele knelpunten en wijzigingen in het schoon te houden kantoorgebouw.

READ MORE

FNV-vakbondsman Ron Meyer stelt zich kandidaat als voorzitter SP

Ron Meyer – FNV-bestuurder en leider van diverse stakingsacties in de schoonmaak – heeft zich als kandidaat gemeld om Jan Marijnissen op te volgen als partijvoorzitter van de SP. Dit meldt de NOS.

READ MORE

Logsysteem voor systematisch en gecontroleerd schoonmaakwerk

Van het werkprogramma wordt een logsysteem aangelegd, waarin alle dagelijkse en periodieke handelingen worden beschreven. Deze handelingen moeten elke werkdag door de schoonmaker worden gelezen en uitgevoerd. Daarnaast kan het logsysteem door de opdrachtgever worden gebruikt om bepaalde wensen of opmerkingen kenbaar te maken.

READ MORE

DONEC FACILISI ULET
Lorem ipsum dolor sit amet

Nemo enim ipsam voluptatem voluptas sit. Aspernatur aut odit aut fugit sed quia conse quuntur ma gni dolor eseos qui rationevolupta

READ MORE