• Bel ons
    +31 168 465746


Triple-T trolley Serious Request

Alpheios liet speciaal voor Serious Request 2015 een schoonmaak-trolley beschilderen door kunstenaar Erwin de Haan. Eind december is deze vlak naast het Glazen Huis live beschilderd. Enerzijds om het succes van het Triple-T concept te vieren en anderzijds om een actieve bijdrage te leveren aan het goede doel.
Na afloop van de beschildering werd deze trolley geveild onder klanten van Alpheios, waarbij de volledige opbrengst werd geschonken aan Serious Request. Met een bedrag van maar liefst € 1395,00 heeft Becker Schoonmaakservice de veiling gewonnen.

Op donderdag 14 januari 2016 vond tijdens Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer het officiële overdrachtsmoment plaats van de geveilde Triple-T trolley.

Tijdens dag twee van de Vakbeurs heeft de trotse klant en eigenaresse, Mèna Antunes van Becker Schoonmaakservice, op een druk bezochte stand de trolley in ontvangst genomen. Bij het feestelijke moment waren naast Mèna, directeur Wendy Klomp, Unit Manager Odette van Mullem en Accountmanager Bartolo van den Braak van Alpheios aanwezig.